Social Icons

luni, 28 noiembrie 2011

Importarea unui sablon nou.

Atunci cînd îţi creezi un blog nou pe Blogger ai posibilitatea de a modifica şablonul iniţial cu unul din cele aproximatix 30 de şabloane deja existente, sau, poţi importa un alt şablon găsit în internet. Sunt site-uri care oferă astfel de şabloane absolut gratuit şi care sunt compatibile cu platforma Blogspot.
Iată cîteva adrese de unde puteţi găsi şabloane pentru blogul Dumneavoastră:


Deci după ce aţi găsit şablonul care vă place şi care credeţi că se potriveşte cel mai bine stilului vostru, respectă tema conţinutului blogului vostru, nu vă rămîne decît să-l descărcaţi.

Pentru a descărca un şablon pe calculatorul dvs. urmaţi paşii de mai jos:



  • Găsiţi un şablon utilizînd adresele de mai sus compatibil cu platforma blogspot.com;
  • Faceţi click pe Download şi observaţi cum fişierul a început descărcareala dvs. pe calculator;
  • utlimul pas - dezarhivaţi fişierul descărcat.

Pentru a importa şablonul:
  • Conectaţi-vă în contul Dumneavoastră de pe Blogger şi urmaţi calea: "Şablon --> Faceţi o copie de rezervă/Restabiliţi" cum este indicat în Figura 1;


Figura 1

  • Descărcaţi în calculator o copie a actualului şablon (Figura 2) pe care îl aveţi pe blog. În caz că ceva nu merge bine să puteţi reveni la şablonul iniţial.


Figura 2



  • După ce aţi salvat o copie a şablonului este timpul să încărcaţi noul şablon, deci din Figura 2 daţi clik pe butonul "Alegeţi fişierul" şi găsiţi în mapa fişierului dezarhivat fişierul cu extensia XML pe care va urma să-l importaţi. Faceţi clik pe el şi apoi pe Ok. Apăsaţi butonul "Încărcare" şi fişierul se va încărca pe blog.
  • După ce aţi apăsat acest buton noul şablon s-a încărcat şi vă puteţi vizualiza blogul. E posibil să fie nevoie de o rearanjare a obiectelor gadget.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Am o rugăminte către toţi vizitatorii blogului meu: să fiţi cît mai obiectivi la plasarea comentariilor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Sample Text

Sample Text