Social Icons

miercuri, 14 decembrie 2011

Inserarea unui fisier video pe blogul Dumneavoastra.

Pentru a adăuga un fişier video pe blogul Dumneavoastră ar trebui să urmaţi următorii paşi:
  • Deschideţi o postare nouă cum este arătat în Figura 1;
Figura 1
  • Alegeţi butonaşul încercuit din meniul orizontal (Figura 1);
  • Din fereastra apăruta selectaţi modalitatea de adăugare: 
     Prima posibilitate de a încărcare a unui fişier video pe Blogger este de a-l încărca direct de pe calculatorul personal (Figura 2) - faceţi clik pe Selectaţi un videoclip pe care doriţi să-l încărcaţi, apoi  selectati calea spre fişierul care doriţi să-l încărcaţi, tastaţi butonaşul Open din fereastra de dialog şi apoi Încărcaţi;

Figura 2


     A doua posibilitate - de a încărca un fişier video de pe YouTube (Figura 3) - în spaţiul alocat puteti efectua căutarea unui filmuleţ video pe YouTube. După ce V-aţi hotărît cu filmuleţul faceţi clik pe el pentru a-l selecta şi apoi tastaţi Selectaţi;

Figura 3

     A treia posibiliate - de a încărca un fişier video din lista proprie de videoclipuri creată pe YouTube (Figura 4);

Figura 4

În cazul dacă aţi găsit un videoclip pe YouTube, pe care doriţi să-l adăugaţi pe blogul Dumneavoastră fără a-l cauta din Blogger, vă propun o altă modalitate de adăugare a fişierelor video:

Deci, sub fereastra de readre din YouTube găsiţi butonaşul Distribuiţi (Figura 5):
Figura 5
Faceţi clik pe acest butonaş şi selectaţi Cod de încorporat, apoi setaţi playerul şi copiaţi (Ctrl+C sau clik dreapta şi Copy) codul generat cum este indicat în Figura 6: 
Figura 6
Apoi, revenind la Blogger, deschideţi o postare nouă, alegeţi regimul HTML (Figura 7) introduceţi (Ctrl+V sau clik dreapta şi Inseraţi) codul copiat din YouTube. Reveniţi la regimul Scrieţi şi verificaţi dacă a apărut fişierul video din YouTube, apoi Publicaţi postarea.
Figura 7
Vă urez succes la postarea filmuleţelor!

Un comentariu:

  1. Salut,am o mica problema,nu reusesc sa postez un video de pe pc pe blogger,am cont fac asa cum mi-ai aratat insa pe blog dupa salvare videoul apare doar ca o poza nu poate fi deschis,este vorba de un tutorial uploadat de pe pc original.Care ar fi cauza?se poate sa dureze mai multe ore pana sa poata fi accesat sau dc nu merge?

    RăspundețiȘtergere

Am o rugăminte către toţi vizitatorii blogului meu: să fiţi cît mai obiectivi la plasarea comentariilor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Sample text

Sample Text

Sample Text